OPSTALDNING I BOKS & LØSDRIFT MED VANDREFOLDSSYSTEM

Vi er et mindre sted med afslappet atmosfære, hvor der er stort fokus på hestenes trivsel, meget foldtid og sikker og rolig håndtering. Så hvis du søger et sted med plads til forskellighed, som kan være dit frirum før og/eller efter arbejde, skole mm. så er du kommet til det rette sted!

Der er ingen staldvagter. Det eneste du skal sørge for er, at muge din boks og sørge for det grovfoder som din hest skal spise i løbet af natten, hvis den står i boks. Udover det skal du blot ride og hygge om din hest. Hestene i løsdriften har ingen vagter, så der skal du blot sørge for, at ride og hygge om din hest.

Ejendommen ligger 4 km. fra Veksø station og har busforbindelse 200 meter fra ejendommen. Der er også mulighed for at bruge fællescyklen som står på hovedvej 6 ved 600S busstoppested.

Vi har en stor kuperet fold med vandrefoldssystem med ca. 1 km stier med 2 udfordringssteder, med ad libitum wrap, der tildeles i høhække med slowfeedernet over. Hestene bevæger sig ca. 20 km. i døgnet i vandrefoldssystemet.

Der fodres med wrap af god kvalitet med analyse.

Alle heste bliver fodret med kraftfoder 1 gang dagligt om morgen og bokshestene får tildelt mad om aften når de bliver lukket ind fra fold. Der fodres med kvalitetsfoder fra danske Dangra. Vi fodre med 3 forskellige typer foder så den enkelte hest kan få den mest optimale fodring. Vi bruger MetaVital +, Omega-3 Struktur 100 og Omega-3 Active Care efter individuel foderplan således, at det sikres at alle heste er dækket ind på vitaminer/mineraler og protein. Eget foder kan medbringes, men medfører ikke en reduktion af prisen. Der stilles to plastikbeholdere til rådighed til eget foder/tilskud.

For de heste, der står i boks vil der være meget foldtid (8 – 17 om vinteren, som bliver gradvist forlænget når dagene tager til) og om sommeren er der mulighed for døgnfold med mulighed for både jord- og græsfold efter eget ønske. Dette gælder selvfølgelig også de heste der går i løsdrift.

Hestene bliver trukket til og fra fold enkeltvis. Al ind- og udlukning klares af stedets ejere, men hvis man er tilstede er man velkommen til, at give en hånd med i det omfang man kan.

Gården ligger ca. 200 m fra Gundsømagle grusgrav og Simons put and take sø, hvor der er mulighed for at ride en 8 km. tur. Derudover er der ca. 4 km. til Gulddysseskoven. Dog foregår vejen hertil at landevej hvor der må køres 60 km./t.
Derudover har vi en god oplyst ridebane 15 x 30 samt ridehus på 15 x 30.

Alle hestene i boksene står på hamp som stort set er støvfrit og det fungerer derfor godt til astma/allergi heste.
Der er planlagt et 160 kvm. stort løsdriftskur, hvor hestene kan søge læ.

Spring- og dressur og undervisning i Centreret Ridning tilbydes på stedet, men der er også mulighed for at medbringe egen underviser.

Der afholdes staldmøde ca. hver 3. måned og 2 arbejdsdage om året med fællesspisning, hvor der bliver tændt op i grillen.

 

Pris: Pony 2.700,- kr. & hest 3.200,- kr. uanset om den står i boks eller i løsdrift. Prisen inkludere fælles gødningsprøve 2 gange om året og der gives ormekur efter dyrlægens anbefalinger som også er inkluderet i prisen for opstaldning.

Prisen inkluderer:

 • Boks eller løsdrift plads
 • Vandrefoldssystem med ca. 1 km stier i kuperet terræn
 • Ind- og udlukning alle ugens dage
 • 1 pakke hamp om ugen pr. boks (ekstra kan tilkøbes)
 • Ad libitum grovfoder af god kvalitet med lavt sukkerindhold 
 • Fodring med kraftfoder 1 gang dagligt (2 gange for boksheste)
 • Plads til udstyr i aflåst sadelskabe der stilles til rådighed
 • Lille plads til medbragt foder
 • Oplyst ridebane 15 x 30 meter
 • Ridehus 15 x 30 meter
 • 200 m til turmuligheder med en rute på 8 km.
 • 4 km. til Gulddysseskoven

Mulighed for tilkøb af ekstraydelser, såsom påsætning/aftagning af klokker/gamacher, dækkenskift, ind/udlukning ved smed & dyrlæge mod ekstrabetaling.

Kontakt mig på mail eller telefon for aftale om fremvisning.