OPSTALDNING I LØSDRIFT MED VANDREFOLDSSYSTEM

Vi er et mindre sted med afslappet atmosfære, hvor der er stort fokus på hestenes trivsel og sikker og rolig håndtering. Så hvis du søger et sted med plads til forskellighed, som kan være dit frirum før og/eller efter arbejde, skole mm. så er du kommet til det rette sted!

Der er ingen staldvagter. Du skal altså blot ride og hygge om din hest.

Ejendommen ligger 4 km. fra Veksø station og har busforbindelse 200 meter fra ejendommen. Der er også mulighed for at bruge fællescyklen som står på hovedvej 6 ved 600S busstoppested.

Vi har en stor kuperet fold med vandrefoldssystem med ca. 1 km stier med 2 udfordringssteder, med ad libitum wrap, der tildeles i høhække med slowfeedernet over. Hestene bevæger sig ca. 20 km. i døgnet i vandrefoldssystemet.

Der fodres med wrap af god kvalitet fra Knardrupgård med analyse.

Alle heste bliver fodret med kraftfoder 1 gang dagligt om morgen med kvalitetsfoder fra danske Amequ by Dangro. Vi fodre med 3 forskellige typer foder så den enkelte hest kan få den mest optimale fodring. Vi bruger ren vitamin/mineral, Omega-3 Struktur 100 og Omega-3 Active Care. Alle heste fodres efter individuel foderplan således, at det sikres at alle heste er dækket ind på vitaminer/mineraler og protein. Eget foder kan medbringes, men medfører ikke en reduktion af prisen. Der stilles to plastikbeholdere til rådighed til eget foder/tilskud.

Gården ligger ca. 200 m fra Gundsømagle grusgrav og Simons put and take sø, hvor der er mulighed for at ride en 8 km. tur. Derudover er der ca. 4 km. til Gulddysseskoven. Dog foregår vejen hertil at landevej hvor der må køres 60 km/t.
Derudover har vi en god oplyst ridebane 19 x 38 samt ridehus på 18 x 30.

I vores store løsdriftsskur på 150 kvm. er der tørv med hamp ovenpå i bunden for at få et så støvfrit miljø som muligt. Det gør det også ideelt for astma/allergi heste.

Spring- og dressur og undervisning i Centreret Ridning tilbydes på stedet, men der er også mulighed for at medbringe egen underviser.

Der afholdes staldmøde ca. hver 3. måned og 2 arbejdsdage om året med fællesspisning, hvor der bliver tændt op i grillen.

Pris: Pony 2.900,- kr. & hest 3.200,- kr. Prisen inkludere fælles gødningsprøve 2 gange om året og der gives ormekur efter dyrlægens anbefalinger som også er inkluderet i prisen for opstaldning.

Prisen inkluderer:

  • Løsdrift plads
  • Vandrefoldssystem med ca. 1 km stier i kuperet terræn
  • Ad libitum grovfoder med analyse fra Knardrupgård af god kvalitet og med lavt sukkerindhold
  • Fodring med kraftfoder 1 gang dagligt
  • Stort stålskab med lås (70 x 60 x 200) med plads til udstyr
  • Lille plads til medbragt foder
  • Oplyst ridebane 19 x 38 meter
  • Ridehus 18 x 30 meter
  • 200 m til turmuligheder med en rute på 8 km.
  • 4 km. til Gulddysseskoven

Mulighed for tilkøb af ekstraydelser, såsom boks i tilfælde af sygdom, påsætning/aftagning af klokker/gamacher, dækkenskift, ind/udlukning ved smed & dyrlæge mod ekstrabetaling.

Kontakt mig på mail eller telefon for aftale om fremvisning.