Jeg kommer gerne ud i jeres rideklub/forening eller i den stald, hvor du står opstaldet og holder foredrag om hvordan vi som ryttere har indvirkning på vores hest enten ved ridning eller adfærdstræning så som trailerlæsning, klikkertræning eller indlæringsteori.

 

Ryttergymnastik®

BilledeSom noget nyt tilbyder jeg Ryttergymnastik® på et forløb over 4 eller 6 aftener á 1-1,5 times varighed, hvor der er fokus på dig som rytter. 

Ryttergymnastik® er forskellige øvelser for dig som rytter, der tager udgangspunkt i Centreret Ridning®. Vi går alle sammen rundt med ubalancer og skævheder i kroppen, som også vil påvirke vores ridning og vores kommunikation med hesten. Ryttergymnastik® er for dig, der gerne vil få en bedre forståelse af din krop og hvordan den indvirker på hesten når du rider så du kan få et bedre samspil med din hest. Du vil blive mere smidig, få bedre balance, øge din koordinationsevne og få et bedre flow i kroppen. Der vil være fokus på, at træne dine ”svage side” så du bliver mere lige i kroppen gennem forskellige øvelser.

Kontakt mig for, at høre hvornår det næste hold begynder og for at få et uforpligtende tilbud.

 

Kursus om rytterens indvirkning på hesten:

Positiv & harmonisk træning begynder med rytteren. Først når rytteren er i balance kan hesten komme det og derved vil hest og rytter komme i balance med sig selv og hinanden. Med udgangspunkt i rytteren vil jeg gennem forskellige praktiske øvelser uden hest fortælle om teorien bag Centreret Ridning© og fortælle om, hvordan vi kan afhjælpe forskellige problemstillinger, ændre vores bevægelsesmønster og derigennem finde en bedre balance, forbedre vores koordination samt mindske spændinger.

Foredraget vil være en kombination af teori og praktiske øvelser. 

1. del er teoriundervisning af 2 timers varighed med praktiske øvelser. 

2. del af kurset er rideundervisning i hold på 2 á 1 times varighed.

Der er plads til 8 ekvipager på kurset og ubegrænsede antal teorideltagere.

 

Foredrag om indlæringspsykolgi:

BilledeDen anden workshop jeg tilbyder i øjeblikket er adfærdstræning /den positive tilgang til træning med hesten.

Jeg gennemgår adfærd og indlæringspsykologi hos heste. 

Ser din hest spøgelser, står den uroligt på staldgangen eller når du skal sidde op? Er din hest bange for klipperen eller for, at få vasket ben. Vil den ikke gå i trailer eller er du bare interesseret i indlæringsteori og/eller klikkertræning?

Nu får du mulighed for, at lære hvordan du kan knække den negative kode og forstå din hests adfærd bedre og få input til at træne din hest mere hensigtsmæssigt og effektivt. Ud fra principperne om positiv forstærkning og negativ straf (fjernelse af pres), klassisk & operant betingning vil du få en bedre forståelsen af hvordan vi lærer hestene noget nyt og i høj grad også af hvordan vi løser problemer.

 

Skræddersy jeres eget foredrag/workshop:

Der er også mulighed for, at skræddersy et foredrag så det passer til Jeres behov og ønsker.

Kontakt mig for at høre, hvad der er af muligheder.

Rytterskole

Jeg har i mange år undervist børn og unge på deres egne heste, men nu hvor vi selv har været så heldige at få vores eget sted vil jeg gerne gøre det muligt for endnu flere at lære at ride og omgås heste på hestens præmisser og samtidig have fokus på både rytterens og hestens bevægelsesmønster.

Undervisning

Min undervisning bygger på principperne fra Centreret Ridning©; vejrtræning, bløde øjne, centrering og byggeklodser og tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage. Jeg underviser på alle niveauer og indenfor alle discipliner. For mig er det vigtigt, at både hest og rytter får en god oplevelse. Du kan læse mere om rideundervisning og undervisning i jordtræning under fanen undervisning eller klikke på flaget nedenfor. 

Centreret Ridning®

Centreret Ridning® er ikke en selvstændig ridedisciplin, men en rideteknik der kan anvendes inden for alle ridediscipliner. Centreret Ridning® er en uddannelse for rytteren, der tager udgangspunkt i hvordan vi som ryttere bruger vores krop mest hensigtsmæssigt ud fra et anatomisk og fysiologisk synspunkt. Du kan læse med om Centreret Ridning® under fanen undervisning eller klik på flaget nedenfor.

Kontakt

Letridning

v/ Karin Rosenberg Engelbrecht
Knudsbjergvej 21
Gundsømagle
3670 Veksø

Tlf: 24 42 20 28
info@letridning.dk

CVR: 30758587

Kort