BilledeLigesom mange andre begyndte jeg til ridning på en traditionel rideskole har jeg været utrolig fascineret af heste og omgangen med dem. Gennem årenes løb har det grebet mere og mere om sig.

Min rejse som rideinstruktør begyndte i foråret 2007, hvor jeg overtog træningen/omskolingen af 2 travheste Happy & Hellracer.

Det var noget af en omvæltning, at skulle omskole 2 travheste.  Jeg indså hurtigt, at den traditionelle tilgang ikke virkede på disse heste, så jeg søgte ny inspiration og stødte i den forbindelse på Centreret Ridning®.

Jeg havde indtil da reddet alm. engelsk dressur og sprunget på distriksplan.

I sommeren 2008 deltog jeg på en åben Clinic med Lucile fra USA, der er level 4/senior instruktør i Centreret Ridning®. Her oplevede jeg for første gang en rideform, der tilgodeser hesten og dens natur samtidig med, at der er fokus på rytteren.

Ved siden af de kurser jeg har taget gennem årene har jeg samtidig fået undervisning af forskellige undervisere, løbet, dyrket yoga, fået Body-SDS behandlinger og styrket min kropsbevidsthed på andre måder.

BilledeUd over min store interesse for heste har jeg også brugt rigtig mange år som grøn pigespejder, hvor jeg har planlagt og afholdt ugentlige møder samt kurser for børn og unge. Jeg har derfor en pædagogisk tilgang til det, at undervise og meget erfaring i, at arbejde og undervise børn. Disse erfaringer bruger jeg naturligvis når jeg underviser mine elever i ridning.

Jeg deltager løbende i forskellige workshops og kurser for, at holde mig opdateret så jeg fortsat kan udvikle og uddanne mig selv, da jeg tror på at det er med til at gavne mine elever.

 

Kontakt

Letridning

v/ Karin Rosenberg Engelbrecht
Knudsbjergvej 21
Gundsømagle
3670 Veksø

Tlf: 24 42 20 28
info@letridning.dk

CVR: 30758587

Kort